Keuken laten maken

Keukens

Met ervaring en passie

De vakmensen van meubelmakerij Patrick Vroone hebben meer dan twintig jaar ervaring in het houtbewerkersvak. Met deze ervaring en met behulp van mooie materialen kunt u bij ons uw keuken laten maken, volledig op maat en naar uw wensen. Bij al onze projecten gebruiken wij kwaliteitsmaterialen voor een hoogwaardig eindresultaat. Onze passie voor houtbewerking zorgt voor de precieze afwerking van onze producten. Als u op zoek bent naar een unieke keuken op maat kunt u uw keuken laten maken bij meubelmakerij Patrick Vroone uit Alkmaar.

unnamed
keuken-laten-maken-2

Keukens

Met ervaring en passie

Een keuken precies op maat, zodat alle ruimte optimaal benut wordt: door uw keuken te laten maken door Patrick Vroone krijgt u precies de keuken die u wilt. Wij maken keukens in vele verschillende stijlen, van klassiek tot modern, simpel of gedetailleerd, zoadat er altijd een ontwerp volledig naar uw smaak te maken is.

  • Een unieke keuken,
  • Precies op maat, dus optimaal gebruik van de ruimte,
  • Van kwaliteitsmaterialen,
  • Met een hoogwaardige afwerking,

Als dat het resultaat is waar u naar op zoek bent, kunt u uw keuken laten maken bij Patrick Vroone.

Werkwijze

Misschien heeft u alleen een idee, of juist al een ontwerp (in wording), in alle gevallen kunnen wij u helpen om tot een definitief ontwerp volledig naar uw wensen te komen. Nadat u contact met ons opneemt, maken wij met u een afspraak voor kennismaking en om uw wensen te kunnen bespreken. Wij overleggen met u over de mogelijkheden van uw idee├źn. Vervolgens maken wij een ontwerp en stellen een vrijblijvende offerte op. Indien u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte geeft u ons de opdracht om het ontwerp uit te voeren. Als het nodig is komen wij ter plaatse de definitieve maten opnemen. Ook bestellen wij alle benodigde materialen. Hierna begint de daadwerkelijke productie: we gaan nu echt uw keuken maken. U kunt te allen tijd een kijkje komen nemen naar de vorderingen, en eventuele veranderingen met ons doornemen. Als uw keuken klaar is komen wij het op locatie plaatsen.

Neem contact op

Meubelmakerij Vroone

Wilt u ook uw keuken laten maken? Neemt u nu contact op met Patrick Vroone, meubelmaker Alkmaar, en vertel ons uw creatieve idee voor een volledig op maat gemaakte keuken.