Kast op maat laten maken

Kasten

Met ervaring en passie

De vakmensen van meubelmakerij Patrick Vroone hebben meer dan twintig jaar ervaring in het houtbewerkersvak. Met deze ervaring en met behulp van mooie materialen kunt u bij ons uw kast op maat laten maken volledig naar uw wensen. Bij al onze projecten gebruiken wij kwaliteitsmaterialen voor een hoogwaardig eindresultaat. Onze passie voor houtbewerking zorgt voor de precieze afwerking van onze producten. Als u op zoek bent naar een uniek object kunt u uw kast op maat laten maken bij meubelmakerij Patrick Vroone uit Alkmaar.

meubels-op-maat-laten-maken-6

Kast

OP MAAT LATEN MAKEN

Boekenkasten, keukenkasten, hal-kasten, volledige kastenwanden of inbouwkasten: bij Patrick Vroone kunt u al uw kasten op maat laten maken. Wij maken kasten in vele verschillende stijlen, van klassiek tot modern, simpel of gedetailleerd, zoadat er altijd een ontwerp volledig naar uw smaak te maken is. U kunt een kast op maat laten maken om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

Een unieke kast, Precies op maat voor de plek die u in gedachten heeft, Van kwaliteitsmaterialen, Met een hoogwaardige afwerking, Als dat het resultaat is waar u naar op zoek bent kunt u uw kast op maat laten maken bij Patrick Vroone.

Werkwijze

Misschien heeft u alleen een idee, of juist al een ontwerp (in wording), in alle gevallen kunnen wij u helpen om tot een definitief ontwerp volledig naar uw wensen te komen. Nadat u contact met ons opneemt, maken wij met u een afspraak voor kennismaking en om uw wensen te kunnen bespreken. Wij overleggen met u over de mogelijkheden van uw ideeën. Vervolgens maken wij een ontwerp en stellen een vrijblijvende offerte op. Indien u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, geeft u ons de opdracht om het ontwerp uit te voeren. Als het nodig is komen wij ter plaatse de definitieve maten opnemen. Ook bestellen wij alle benodigde materialen. Hierna begint de daadwerkelijke productie: we gaan nu echt het meubel maken. U kunt te allen tijd een kijkje komen nemen naar de vorderingen, en eventuele veranderingen met ons doornemen. Als de kast klaar is komen wij het op locatie plaatsen.

Neem contact op

Meubelmakerij Vroone

Neemt u nu contact op met P.Vroone, meubelmaker Alkmaar, en vertel ons uw creatieve idee voor een volledig op maat gemaakt product.