Meubelmaker Alkmaar

Meubelmakers met ervaring en passie

Al meer dan 20 jaar kunt u bij Patrick Vroone, meubelmaker Alkmaar, terecht voor uw op maat gemaakte meubels. Wij maken tafels, halkasten, boekenkasten en vele andere meubels van mooie houtsoorten, precies in uw stijl. Ook kunnen wij uw keuken, of zelfs complete slaapkamer of badkamer, volledig naar uw wens en op maat, maken. Onze meubelmakers zijn vakmensen met jarenlange ervaring in houtbewerking. Wij combineren deze berg aan ervaring met onze passie voor mooie producten en een grote dosis enthousiasme om tot een uniek eindproduct te komen. Op deze wijze zorgt Patrick Vroone, meubelmaker Alkmaar, al jaren voor op maat gemaakte meubels volledig naar uw wens.

Meubelmaker Alkmaar

U kunt bij onze meubelmakerij in Alkmaar terecht voor advies, om een kijkje te nemen in onze werkplaats of met uw eigen ontwerp. Dus heeft u een creatief idee? Komt u bij ons langs en vervolgens kunnen wij een definitief ontwerp voor u verzorgen. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden voor houtsoorten, maatvoering en kleur. Patrick Vroone, meubelmaker Alkmaar, zorgt voor een uniek eindproduct dat volledig naar uw wens is en precies op maat.

Werkwijze

Nadat u contact met ons opneemt, werken wij volgens onderstaand schema om tot het unieke eindproduct te komen:
  1. Afspraak en kennismaking. U bespreekt met ons uw wensen en wij overleggen met u over de mogelijkheden van uw ideeën.
  2. Ontwerp en offerte. We maken een ontwerp en stellen een vrijblijvende offerte op.
  3. Opdracht. Indien u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte geeft u ons de opdracht om het ontwerp uit te voeren.
  4. Voorbereiding In deze fase komen we indien nodig ter plaatse de definitieve maten opnemen. Daarnaast bestellen we de benodigde materialen.
  5. Productie. We gaan het meubel maken. Uiteraard kunt u tijdens het productieproces altijd komen kijken en eventuele aanpassingen of veranderingen doornemen.
  6. Montage In deze laatste fase komen we op locatie het meubel plaatsen.
Neemt u nu contact op met Patrick Vroone, meubelmaker Alkmaar, en vertel ons uw creatieve idee voor een volledig op maat gemaakt product.

Contactgegevens

Meubelmakerij P. Vroone

Hermelijnkoog 11
1822 CA Alkmaar

06 28 54 63 33
info@meubelmakerijvroone.nl

Neem contact op